Premium Lock Inge Ligthart: ‘Je kunt niet alles hebben, zeiden ze’

04 april 2022Leestijd: 6 minuten
Inge Ligthart is mede-eigenaar van reclamebureau Dawn. Foto: Olivier Middendorp

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik kom uit een warm en sociaal gezin. Mijn ouders waren progressief, hard werkend en maatschappelijk betrokken. Ik leerde om mijn eigen broek op te houden. Van mijn moeder weet ik dat ik al vanaf mijn tweede jaar mijn eigen gang ging, en dat zij weinig te vertellen hadden.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.