In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: bewindslieden zitten goed in de huizen

18 januari 2022Leestijd: 2 minuten

Vakantie

Elf van de twintig ministers bezitten meer dan één huis, meldt premier Mark Rutte in een Kamerbrief over belangen van bewindslieden. Dilan Yeşilgöz, Hanke Bruins Slot en Ernst Kuipers hebben een ­vakantiehuis. Christianne van der Wal heeft twee extra woningen. Karien van Gennip verhuurt er één. Micky Adriaansens heeft twee huizen in de verhuur. Sigrid Kaag heeft een vakantiehuis in Zwitserland, Kajsa Ollongren één in Zweden en Gunay Uslu heeft een huis en een aandeel in een huis in Turkije. Marnix van Rij heeft er één op Sint Eustatius.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.