In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: week vol onrust over stikstof

05 juli 2022Leestijd: 2 minuten

Boeren

Opnieuw protestacties en her en der geweld tegen de stikstofplannen van het kabinet. De Tweede Kamer debatteerde over de ‘onrust’ en klaagde dat premier Mark Rutte (VVD) geen leiderschap toont. Die had net voor vertrek naar de NAVO-top in Madrid wel het geweld veroordeeld, maar was verder afwezig. Op een CDA-bijeenkomst trof leider Wopke Hoekstra hetzelfde verwijt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.