Huizenprijzen Premium Corner

Vind uw wijk: wat is uw huis werkelijk waard?

03 mei 2017Leestijd: 6 minuten

Wat is uw huis werkelijk waard in de verkoop? Elsevier en het Kadaster brengen de prijs per vierkante meter in kaart voor alle 2.981 wijken in Nederland en voor de buurten van vijf grote steden. En: wat zijn typische starterswijken?

Let op: dit is een gearchiveerde editie van het onderzoek naar huizenprijzen. Klik hier voor de editie van 2018.

Eigenlijk is het alleen iets voor dwazen of mensen met een gat in de hand: een huis kopen in Amsterdam. Hoe de markt daar over z’n toeren raakt, is in alle prijzige omvang zichtbaar bij een vergelijking van wat kopers gemiddeld in 2016 betaalden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.