Huizenprijzen Premium Corner

Onderzoek: huizenprijs per vierkante meter

02 mei 2018Leestijd: 9 minuten

Wat is uw huis werkelijk waard in de verkoop? Elsevier Weekblad en het Kadaster brengen de prijs per vierkante meter in kaart voor alle 3.070 wijken in Nederland en de buurten in de vijf grote steden. Plus: waar zijn betaalbare huizen mét grote tuin te vinden?

De huizen raken op! Makelaars zitten op de top van de conjunctuur zonder handel, en inmiddels is zelfs een stroom ‘woonvluchtelingen’ gesignaleerd die van het oververhitte Amsterdam de wijk nemen naar Rotterdam en Den Haag – waar de markt ook al aan de kook raakt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.