Premium Lock Het pastafarisme is de ware religie

17 augustus 2018Leestijd: 4 minuten
Pastafari. Foto: EPA.

Toen ik zeven of acht jaar was, vroeg mijn vader mij wat ik wilde worden: ‘Ik, ik wil een profeet worden’. Hij boog zich naar me toe en zei op bloedserieuze toon: ‘Je bent in de juiste regio geboren.’ Dat vatte ik op als een bevestiging van mijn streven. De regio waar ik vandaan kom, wemelt al eeuwen van de profeten, imams en andere celebranten.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.