Gertjan van Schoonhoven Premium Corner

Polarisatie? Leve de politieke ruzie op televisie

04 juni 2020Leestijd: 2 minuten

De Nederlandse politieke cultuur houdt niet zo van grote tegenstellingen. Dat heet al snel ‘verdeeldheid’, of nog erger: ‘polarisatie’. Vooral dat laatste schijnt iets verschrikkelijks te zijn, schrijft Gertjan van Schoonhoven. Dan dreigt onmiddellijk instortingsgevaar van de hele samenleving. Het polderen is Nederland nu eenmaal nader dan de polemiek.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.