Jeroen van Wensen Premium Corner

Huis in box 3? Theoretisch juist, praktisch onhaalbaar

10 januari 2021Leestijd: 3 minuten

De Nederlandsche Bank herhaalde deze week haar pleidooi om de fiscale voordelen voor huiseigenaren af te bouwen. Dat levert meer welvaart op, en een beter functionerende huizenmarkt. Die analyse is juist, maar alleen in theorie. In de praktijk – die de centrale bank helaas buiten beschouwing laat – stuit het voorstel op grote bezwaren, schrijft Jeroen van Wensen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.