Jelte Wiersma Premium Corner

Erdogan krijgt EU-miljarden en vernedert Michel en Von der Leyen

08 april 2021Leestijd: 4 minuten

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan ontving dinsdag 6 april hoog bezoek uit de Europese Unie. Twee voorzitters  namen de moeite om naar Ankara af te reizen: de Belgische Raadsvoorzitter Charles Michel (MR) en de Duitse Commissievoorzitter Ursula von der Leyen (CDU). Erdogan slaagde erin de voorzitters belachelijk te maken en kan desondanks miljarden euro’s bij de EU gaan pinnen, schrijft Jelte Wiersma.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.